Werkethiek

Securi-Corp is integer, dienstbaar, flexibel, betrokken en houdt zich aan zijn afspraken. De klant staat centraal op welk manier dan ook. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen en het onderhouden van een hechte en open relatie.

Securi-Corp gaat respectvol en integer om met onze medewerkers, wij geven ze de nodige aandacht en streven ernaar onze medewerkers tevreden te houden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers hun persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd door middel van trainingen en opleidingen. Doordat wij een open cultuur hebben kunnen medewerkers van Securi-Corp elkaar aanspreken op zijn of haar gedrag.

Integriteit staat “zeer” hoog bij ons in het vaandel en is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn open en transparant, eerlijk, oprecht en zorgvuldig in ons laten en doen. Onze eerlijkheid is niet bespreekbaar. Onze partners/opdrachtgevers vertrouwen ons en gaan ervan uit dat wij zorgvuldig omgaan met hun eigendommen, medewerkers en klanten. Dit vertrouwen zal nooit geschaad worden.

Securi-Corp is bovenal professioneel, flexibel, proactief en betrouwbaar. Wij zijn daarnaast een onafhankelijke zelfstandige onderneming met een sterke financiële basis.

Wij zijn professionals met een passie voor kwaliteit, wij streven ernaar dat elk opdracht zorgvuldig wordt uitgevoerd. Met onze expertise en kennis kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Doordat wij onze medewerkers en klanten bij betrekken in hetgeen wat wij doen, zorgen wij voor een optimale dienstverlening. Samen komen wij met nieuwe ideeën en kunnen wij betere oplossingen dan wel beslissingen nemen wat zich vertaalt in betere resultaten.

Dit zijn de waarden waar wij van Securi-Corp voor staan. Deze zijn geankerd in het fundament van SecuriCorp. De kracht van onze organisatie wordt bepaald door een hoge kwaliteitsgarantie en voortdurende innovatie. Dit wordt door onze goed opgeleide medewerkers ingevuld. Onze medewerkers zijn daarnaast opgeleid volgens de laatst geldende wettelijke regels.

Wij hanteren een gedragscode waar alle medewerkers zich aan moeten houden om de privacy van de opdrachtgever te kunnen beschermen. Alle medewerkers ondertekenen bij indiensttreding een geheimhoudingsverklaring en een intentieverklaring integriteit.

Heb je interesse om met ons samen te werken!?

– Word je onze nieuwe collega? Solliciteer direct!

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We staan klaar om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn!