Diensten

Bij een risico-analyse en –behandeling draait het om de kans en het gevolg en tot welk risico dit leidt. Door voor een bepaalde bedreiging in verschillende gradaties de kans en het gevolg vast te leggen, kan meteen het risico worden berekend. Alle maatregelen die voortvloeien uit de risicobeoordeling, komen in het risicobehandelplan. De uitvoering en bewaking van deze maatregelen worden met zorg en aandacht uitgevoerd. De overblijvende risico’s, het restrisico, moet worden geaccepteerd. Al zorgen wij ervoor dat het zeer minimaal is. Uiteraard zijn wij open en transparant hierin.

Bescherm uw pand, medewerkers en eigendommen door middel van vakkundige objectbeveiliging. Wij van Securi-Corp leveren controle van de mensen én spullen die uw pand in en uit gaan en verzorgen de brand- en sluitrondes. Zo verkleint u de kans op diefstal en schade aanzienlijk. Schakel Securi-Corp in om uw pand van beveiliging te voorzien – altijd op maat!

Uitgebreide objectbeveiliging:

Wanneer u in uw bedrijfspand veel medewerkers en dure apparatuur huist is beveiliging heel belangrijk. Inbraak, brand en ongevallen zijn immers helaas niet zeldzaam. De kosten kunnen hoog oplopen en het zijn ongewenste onderbrekingen van de dagelijkse werkzaamheden. Beperk het risico op schade en onderbrekingen door uw objectbeveiliging onder te brengen bij Securi-Corp.

De werkzaamheden kunnen enorm variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. In het geval van een bedrijfspand kunnen wij bijvoorbeeld portierdiensten voor u uitvoeren. Hierbij houden wij toezicht op alles en iedereen dat uw pand in en uit gaat. Ook kunnen wij desgewenst de telefoon bemannen. Het is in feite een receptiedienst met extra aandacht voor de algemene veiligheid van uw pand.

Securi-Corp heeft ruime ervaring in evenementenbeveiliging en het verzorgen van veiligheid en beveiliging voor zowel grote als kleine evenementen. Hierbij moet u denken aan feesten, popfestivals, manifestaties, presentaties door het hele land. Ook tijdens deze vorm van beveiligen wordt er nauw samengewerkt met de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Wij bieden u een totaalconcept aan in het leveren van beveiligers, brandwachten, ehbo’ers en verkeersregelaars. Beveiligen doe je niet alleen, maar door samenwerking. Onderling contact is daarbij cruciaal. Door geavanceerde communicatiemiddelen te leveren zorgen wij er voor dat er korte lijntjes worden gelegd tussen de beveiliging, de politie en de organisatie. Het team bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit beveiligers. EHBO’ers en brandwachten zijn daarbij een aanvulling voor de beveiligers, die zich zo bezig kunnen houden met hun corebusiness. Techniek is een fantastisch hulpmiddel: mobiele camera units ondersteunen het beveiligingsteam op afstand. Surveillanten in de Video & Service Centrale (Centrale Post) kijken mee en coördineren de beveiligers naar de juiste plaats.

In het uitgaansleven bederven agressieve incidenten de sfeer en veiligheid. Voor het uitgaanspubliek en ook voor horecagelegenheden. Securi-Corp vervult hierin een maatschappelijke functie. Als sfeerbeheerder, gastheer en verlengstuk van de politie in verschillende zaken in Nederland. Onze gastheren opereren met gevoel voor sfeer en daadkracht van een stevige beveiliger. Onze horecaportiers zijn gedisciplineerd en hebben allen aan een aantal eisen voldaan waaronder een pittige drie-daagse fitheid test. Daarnaast volgen zij de strenge veiligheidseisen die gelden voor hotel, restaurant, café en/of discotheek. We smoren negatieve invloeden van geweld, drugs en wapenbezit in de kiem op een manier die niets afdoet aan de sfeer. Bij elke horecazaak hoort uiteraard een ander soort publiek. Op basis van de aard van café, discotheek of andere horecagelegenheid zorgen wij voor een bijpassende horecaportier. Onze horecaportiers vullen hun rol in als gastheer en uitermate gedisciplineerd om als handhaver van de goede sfeer te zijn.

Afhankelijk van de opdracht en uw wensen selecteren wij de ervaren VIP-begeleiders die het beste bij het takenpakket en de sfeer van het evenement passen. Omdat persoonsbeveiliging de meest persoonlijke en impactvolle manier van beveiligen is, gaan onze security-experts eerst uitvoerig met u in gesprek. We inventariseren uw wensen en brengen risico’s en maatregelen zorgvuldig in kaart. Door het toepassen van een proactieve beveiligingsmethodiek (Predicitive Profiling) analyseren we allereerst mogelijke andere maatregelen alvorens fysieke beveiliging in te zetten. Wordt toch overgegaan tot persoonsbeveiliging, dan zijn al onze activiteiten gericht op het borgen van de innerlijke rust van de opdrachtgever. We streven altijd naar het zo goed mogelijk integreren van onze maatregelen in de organisatie en realiseren ons terdege de impact die de beveiliging voor de betrokkene heeft.

Vip-Chauffeur
De meerwaarde van een VIP-chauffeur is de flexibiliteit. Uw chauffeur vervoert u naar uw bestemming en legt het meest logische traject af. De VIP-chauffeur heeft naast de vakbekwaamheid ruime ervaring in het verplaatsen van personen in situaties die extra veiligheid vergen. De VIP-chauffeurs van Securi-Corp beschikken veelal over een militaire-/politieachtergrond die zij hebben opgedaan bij de Ministeries van Defensie en Justitie. 

Onder mobiele surveillance verstaan we de beveiligingswerkzaamheden waarbij de surveillanten van Securi-Corp met een auto controlerondes doet in een regio of op locatie (bijvoorbeeld een industrieterrein) bij verschillende objecten zoals kantoren, technische installaties, bouwplaatsen etc. en binnen en buiten controles uitvoert.

Buiten controle ronde
Externe controle ronde (controle van afrastering, deuren, ramen en verdachte voertuigen of personen)

Binnen controle ronde
Interne controle ronde (opsporen van technische defecten, brandrisico’s.

Sluit begeleiding

Wat is sluitbegeleiding
In veel gevallen is slechts één persoon verantwoordelijk voor het afsluiten waardoor er weinig sociale controle is. Helaas wordt dit beschouwd als het ideale moment voor een overval, bedreiging of een diefstal.

Surveillanten van Securi-Corp die in verbinding staan met de meldkamer zullen de personen die bezig zijn met sluiting begeleiden en bij onveilige situaties optreden en de meldkamer op de hoogte brengen.

Is er sprake van ongewenst gebeurtenis in of rondom uw bedrijfspand? Dan wilt u dat er snel iemand ter plaatse is die de juiste acties onderneemt om de eventuele schade zoveel mogelijk te beperken. Een snelle en goede opvolging van de melding is daarom van cruciaal belang.

Of het nu gaat om een inbraakalarm, brandalarm of technische storingen, er komt veel bij kijken: efficiëntie, timing, maar bovenal het kunnen vertrouwen op iemand die adequaat optreedt, controle over de situatie heeft en tegelijkertijd de rust bewaart.

Wanneer u uw locatie veiliger wilt maken, dan is er niets beters dan te investeren in een beveiligingsdienst die uw alarmopvolging, mobiele surveillance en/of objectbeveiliging uit handen neemt.

Hier komen alle meldingen binnen van beveiligers tot bewoners van de objecten. Ondernemers tot burgers die een spoed probleem hebben als het gaat om hun bedrijfspand of een woonhuis.

Van hieruit kan de meldkamer meteen surveillanten inzetten die kunnen helpen.

Bij de Meldkamer werken centralisten. De centralist heeft contact met alle surveillanten en de beveiligers op locaties in de regio Drenthe/ Groningen & Friesland. De meldkamer is het aanspreekpunt voor beveiligers op in dienst.

In de surveillance auto zit een mobilofoon en een GPS tracker, daarmee kan de Meldkamer praten met de surveillanten in de auto en de locatie van de surveillanten inzien. Zo stuurt de meldkamer de surveillance die meest in de buurt is af op een melding. Dit scheelt in de kosten en natuurlijk is dit milieu bewust.

Via de Meldkamer kan de surveillance ook snel samenwerken met de hulpdiensten , zodat zij gelijk in actie kunnen komen als er gevaar dreigt.

De Meldkamer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week actief.

Meldkamer is bereikbaar op (085) 130 16 48

Heb je interesse om met ons samen te werken!?

– Word je onze nieuwe collega? Solliciteer direct!

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We staan klaar om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn!