SCCP:

Securi-Corp Conditie Proef

Securi-Corp Conditie Proef
Jaarlijks leggen alle beveiligers van Securi-Corp de Security conditie proef (SCCP) af. De SCCP is sinds 2020 verplicht voor beveiligers om af te leggen. Als beveiliger heb je nu eenmaal een fysiek beroep en dien je een bepaalde basisconditie te hebben.

De eisen van de Securi-Corp Conditie Proef
Voor meer informatie over de inhoud van SCCP, neem contact op met onze werving en selectie.

Bereid je goed voor!
Het is van belang dat je jezelf goed voorbereidt op de fysieke eisen, zodat je zeker weet dat je de eisen haalt. Het is verstandig om de onderdelen afzonderlijk te trainen, zodat je voortdurend goed kunt herstellen van de trainingsprikkels. Echter, vergeet niet dat de test aaneengesloten afgenomen wordt. Dus als je voor jezelf een trainingsschema hebt gemaakt, vergeet dan niet om een keer alle onderdelen achter elkaar uit te voeren! Dit maakt een enorm verschil!

Herhaling is de kracht!

Er wordt van onze beveiligers verwacht dat ze jaarlijks opnieuw de SCCP met succes afronden.

ESO:

Event Security Officer

ESO
De opleiding Event Security Officer is bedoeld voor diegenen die beveiligingswerkzaamheden willen uitvoeren op evenementen, zoals (pop)concerten, sportevenementen en (dance)feesten. De opleiding Event Security Officer leidt de kandidaat op voor het officieel erkende SVPB-certificaat. Om in het bezit te komen van het certificaat Event Security Officer dient de kandidaat te voldoen aan drie examenonderdelen. De examenonderdelen worden onder verantwoordelijkheid van de Examencommissie van het SVPB te Amersfoort afgenomen.

Examinering vak- en wetskennis
Het onderdeel Eventsecurity en Wettelijke kaders BVL2 worden geëxamineerd door het SVPB. Resultaat moet voldoende zijn om met de praktijkopdrachten te kunnen beginnen.

Praktijkopdracht
Kandidaat kan maximaal 12 maanden worden ingezet bij een door de SVPB geregistreerd beveiligingsbedrijf. Er moeten 10 verplichte praktijkopdrachten uitgevoerd worden. Een praktijkbeoordelaar beoordeelt deze opdrachten. Bij een voldoende, kan de kandidaat voor het praktijkexamen worden aangemeld.

Praktijkopdrachten boek ESO
Het praktijkexamen wordt door 2 examinatoren afgenomen. Het praktijk opdrachtenboek wordt voorafgaand aan het examen gecontroleerd.

DDC:

Driedaagse Cursus

Driedaagse Cursus
Denk jij in staat te zijn om hoog risico opdrachten uit te kunnen voeren waarbij zware fysieke inspanning en mentale druk mogelijk is? En ben jij in bezit van wilskracht, toewijding en discipline? Wij zijn opzoek naar serieuze en goed voorbereide kandidaten met een proactieve houding die verantwoording durven te nemen, te dragen en af te leggen. Als jij denkt in aanmerking te komen solliciteer dan bij Securi-Corp.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure dan wel de driedaagse kan je ons mailen via het contactformulier.