Over ons

Securi-corp is opgericht door drie professionals die op het gebied van (hoog risico) beveiliging en veiligheid verschillende achtergronden, kennis en kwaliteit hebben. De professionals van Securi-Corp beschikken over een militaire-/politieachtergrond die zij hebben opgedaan bij de Ministeries van Defensie en Justitie.

Visie

Wij van Securi-Corp zijn uw partner op het gebied van (hoog risico) beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Door onze achtergrond nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, wij houden rekening met zowel onze directe omgeving als met het milieu. Daarnaast zijn wij open en transparant zowel voor onze medewerkers als voor onze partners. Wij willen onze dienstverlening blijven optimaliseren om aan de huidige- en toekomstige vraag tegemoet te komen. Op deze wijze is de kwalitatieve en hoogwaardige dienstverlening van Securi-Corp een duidelijke meerwaarde en aanvulling voor uw organisatie.

Missie

Securi-Corp richt zich voornamelijk om de zorg uit handen te nemen van klanten wat betreft veiligheid (breed). Onze klanten moeten zich niet druk maken met aanverwante zaken zoals veiligheid binnen hun bedrijf, wij zorgen ervoor dat zij zich volledig kunnen focussen met hun core-business. Onze missie is het beveiligen van mensen, gebouwen, goederen en processen. Daarbij willen wij het beveiligingsimago verbeteren en zo ons onderscheiden in de beveiligingsbranche, dit wordt enkel bereikt doordat wij continuïteit van kwaliteit leveren door goed opgeleide en gespecialiseerde medewerkers in te zetten. Wij blijven ons inzetten in het ontwikkelen en opleiden van medewerkers, zodat wij maximaal de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers kunnen en blijven voorzien ten aanzien van kwaliteit.

Diensten geleverd;2020

2400+

Prof. medewerkers

50+

Onze locaties

3

Bereikbaarheid

24/7

camera
MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING IN DE BEVEILIGING.

leveren we kwalitatief maatwerk. We worden door onze partners aangemerkt als betrouwbaar en betaalbaar.

Als u op zoek bent naar de middelen die nodig zijn om een meer zekerheid te creëren, een persoonlijk en persoonlijk werk, Dank u en we kijken uit naar het voorzien in uw behoeften op het gebied van zekerheden. Onze oplossingen bij Securi-Corp zijn bedoeld om je geld te besparen.

Betrouwbaar!

Uitzonderlijke beveiliging

Als betrouwbaar aangemerkt door meer dan 100 partners!

Betaalbaar!

Uitzonderlijke beveiliging

Naast leveren van uitstekend werk staat Securi-Corp ook bekend om betaalbaar tarieven.

 

Management

Onze team

-: Securi-Corp is opgericht door drie professionals die op het gebied van (hoog risico) beveiliging en veiligheid verschillende achtergronden, kennis en kwaliteit hebben. De professionals van Securi-Corp beschikken over een militaire-/politieachtergrond die zij hebben opgedaan bij de Ministeries van Defensie en Justitie.

  • Algemene directeur
  • Operationele manager
  • Veiligheidscoördinator
  • Marketing manager

JAREN IN ZAKEN

TIJDLIJN

aantal jaren ervaring

We hebben een mijlpaal bereikt in 2000

Sinds 2000 Actief in de beveiligingsbranche.

We hebben een mijlpaal bereikt in 2015

Preventief jongerenwerk m.b.t Veiligheid.

We hebben een mijlpaal bereikt in 2018

Verzorgen van 3-daagse cursussen aan beveiligers.

We hebben een mijlpaal bereikt in 2019

Grootste Zorgbeveiliging ondersteuning.

We hebben een mijlpaal bereikt in 2020

Sponsor van goede doelen '"Jongeren Stichting Catch" & "Voetbal club SC Angelslo"

We hebben een mijlpaal bereikt in 2021

We zijn erkend leer bedrijf voor mbo leerlingen in de beveiligingsbranche niv. 2 en niv. 3. & Grootste horecabranche beveiliging in Drenthe.

DOWNLOAD DE BEDRIJFSBROCHURE

Lees al onze nieuws